Lördag

Förskylningen är ett faktum, vaknade vid sju imorse av att jag var jättevarm och svettig. Tempen visade 38, kändes som mer...

Ska försöka hålla mig vaken under hela Melodifestivalen, det kan gå...
Har inte koll på dagens låtar men om man ser till vilka artister som står på startlinjen så verkar det inte som den starkaste deltävlingen. Men vad vet jag.

Har bestämt mig för att baka bröd ikväll, ett som jäser över natten, så vi får nybakat bröd till Vasaloppet :)

Torsdag

Vaknade imorse och mådde allmänt dåligt, halsen, huvudet, öronen... Det blir nog en förskylningsomgång till har jag en känsla av.


Tittade på damernas skidstaffet i eftermiddags, precis när man har gett upp hoppet om medalj så slår Kalla till och tokkör oss upp på en tredje plats :) endast 0,4sek efter tvåan...


Lillebror hittade en underhållande sida igår, TJUVTITTAT
liknar tjuvlyssnat men med bilder :)






Tisdag

Sitter och väntar på besked om en ev. förlovning mellan Victoria och Daniel, det är väl på tiden i så fall !! Hela processen känns väldigt up to date.

Nu verkar det vara klart, det BLIR en förlovning! Grattis! Presskonferens vid 17...



Fettisdagen idag, semlorna står redo i kylskåpet! Men det är inte en traditionell semla, jag är inte speciellt mycket för madelmassa, utan det blir en goding med vaniljkräm. Mumma!


Lördag

Ikväll ska familjen och titta på pappa när han ska spela hockey, KHC bjuder in sina sponsorer till avslutningsmatch.
Ska bli väldigt skoj, har lovat att inte ha några förväntningar, det har jag inte heller. Tycker bara att det är väldigt roligt att han håller på!


Hittade en blid på KHC från säsongen 83-84. Översta raden, 9:e från höger står käre far :)



En lite nyare bild från Bofors IK:s jubileumsmatch.

Torsdag

Har egentligen inte gjort något produktiv idag, varit ute och skottat en snabb sväng.
Kollade på skidskytte mixstaffet i förmiddags, otroligt spännande! Väldigt rolig sport att titta på, blir aldrig tråkig, om inte Sverige skjuter bort sig... Men det gjorde de inte idag :) en finfin andra plats, bara ca 6sek efter ettan!
Grattis Sverige!




Läste förövrigt i tidningen igår att detta klockrena klipp från youtube inte är något annat än en reklam från vår stora möbeljätte, lite synd men det är riktig roligt iaf!


Onsdag

Tittade på Mästarnas mästare igår på svt, ett riktigt bra program som inte behöver innehålla massa skandaler/snusk för att bli bra underhållning. Kan sitta och titta på Wassberg hur länge som helst, verkar vara världen mysigaste människa. Bilden jag hade av honom som en vresig enstöring har totalt suddas ut istället framträder en mysig liten hustomte som tar hand om allt och alla.

Är även ett väldigt öppenhjärtligt program där man får följa idrottarens karriär med efterförljande diskussion i ämnet, där de berättar väldigt ärligt om hur det kändes i upp- och nedgångar, det blir många tårar och mycket skratt från de andra "stjärnorna".
Så missa inte Mästarnas mästare på svt, tisdagar kl20.00



Passar på och lägger in en bild på Lillebror, visst är han söt :)

Tisdag

För en gångs skull hittar jag en riktigt bra låt bland Lillebrors musik.
Håller nu på och spelar sönder denna....


Måndag

Hej på er,
efter att ha suttit o kollat runt på andras bloggar här ett tag nu så tänkte jag "hur svårt kan det vara... " så sagt o gjort, här är jag nu.
Eller rättare sagt här är jag igen, hade en annan adress förut som hade ett stackars ynkligt inlägg sedan 2006... vilket resulterade i ett bortglömt lösenord osv... så här är jag igen och försöker igen, ska försöka bättra mig denna gången!

Vad har jag gjort idag då som är värt att dela med sig av kan man undra. Jag har klippt ned julgranen, JULGRANEN tänker ni... jaja jag vet men vår familj gillar julgranen så pass mycket att vi har den kvar så länge det bara går. Dessutom är det ganska fränt o se hur skottena bara växer och växer.
Men nu kände vi att det kanske är dags att göra sig av med den innan folk börjar undra...

Kolla in skotten :)

RSS 2.0