Söndag

Shit vilken tid datorn tar att starta, måste verkligen ta och rensa upp den nu. Nu har jag ju ingenting att skylla på längre, jag har ju skaffat en extern hårddisk så jag kommer ju inte förlora några filmer, blider eller musik. Måste ta tag i det...snart...imorgon kanske...

Har haft tjejbrunch idag o så vi fick träffa Louise och urgulliga Theodor idag. Vilken unge, vilket hår :)
Blöjtårtan blev så bra Terese, vliken skapelse :)
Det är dagar som den här som man undrar varför man inte ungås mer med sina kompisar, känner själv att jag är väldigt dåligt på det! Jag är sådan att jag går helt in i det jag gör för tillfället, som nu så jobbar jag... Då tar jag mig inte tid att besöka dem jag har i närheten :( Måste bli bättre på detta, för jag har ju underbara kompisar!

Har ingen aning om vad jobbet har till mig att göra imorgon, förhoppningsvis inte något alltför tråkigt. Men jag tar egentligen vad som helst. Fick en förvarning i fredags om att vi skulle tillbaka till Björkborn till veckan,  får se om vi får Lasse med oss eller om vi får åka själva, det återstår att se...






Söndag


Då var det söndag igen, helgen går som vanligt alldeles för fort... känner av lite söndagsångest...

Ska upp tidigt i morgon igen för att gå och träna lite innan jobbet, det gick ju bra i fredags så jag provar igen :) har en känsla av att det blir lite svårare att gå upp tidigt en måndag än en fredag ...

En dag ska jag också lära mig att parkera som dessa coola människor :P



Jag borde nog ta och gå och lägga mig nu om jag ska orka upp imorgon när väckarklockan ringer.


Torsdag

Har varit en väldigt lugn dag idag, har inte gjort så mycket nytta på jobbet känns det som.
Var själv på förmiddagen, var lite rastlös, så det resulterade i att jag började rensa lite på skrivbordet där jag och Björn sitter.
Det var välbehövligt, farbrorn som hade det innan oss har valt att lämna kvar en massa papper i trevliga högar på skrivbordet. Detta gjorde i att vi inte hade ngnstans att göra av våra egna papper, vi la dem lite där det fanns plats :)
Så nu när jag hade lite tid över så tog jag och flyttade runt lite på dessa högar och lyckades frigöra lite plats kring datorn :) hämtade pennställ och sådana brevkorgar man stoppar papper i, såg nästan städat ut efter det :)
Efter lunch kom Björn, då började vi flytta på hårddisken som stått på skrivbordet brevid skärmen, och detta är inte den modernaste av hårddiskar vilket gör att den inte har ett alltför trevligt ljud i sig, man blir ganska trött på det efter man suttit där ett tag.
Våra snälla arbetskamrater lyckades hitta ett ställ där man hänger upp hårddisken under skrivbordet, det blev perfekt efter en snygg arbetsinsats från Björn, själv satt jag mest och tittade på när han kämpade med skruvarna ;)
Vi lyckades även vaska fram fräshare tangentbord och mus, så nu är vår arbetsplats mycket snyggare.
Det var min relativt lugna arbetsdag.

Imorgon ska jag upp tidigt, har tänkt att gå och träna innan jobbet, får se hur det går!


Onsdag

Då var valet till skolan gjort... varför ska jag alltid vänta till sista stund. Jag får alltid panik innan och tänker att om jag skjuter på det så kanske allting löser sig... oftast är det ju tvärt om men så fungerar inte jag... men nu är det gjort iaf och jag behöver förhoppningsvis inte fundera mer på´t förrens till sommaren.

Var på gymmet igår för första gången på väldigt länge... shit vilken träningsvärk jag har i "armhävningsmusklerna", kanske kallas bröstmuskler också...
Lilleror var med och visade vad alla maskiner var till för, men jag tror att jag i fortsättningen håller mig till magen och ryggen, kanske lite hantlar för gäddhänget ;P o så avsluta på cykeln.
Man får ju inte gå ut för hårt ;)

Jobbet tog mig, Björn och Lasse till Björkborn idag... vilket trevligt ställe  *not*.
Tänk er oss tre stå inne i ett skyddsrum med måtten 2,5x2,5m ngnstans i en källare, där ingen varit på 15år (läs damlagret var påtagligt tjock...) där inne har någon då för länge sedan bestämt sig för att trycka in en massa pärmar som de inte vet var de ska göra av. Det är dessa pärmar vi nu står och ska förteckna :)
Med de här arbetsförhållandena är det konstigt att jag inte längtar tillbaka till skolan.
Men vi finner ngn slags tröst i varandra,  vi är iaf inte själv på denna bedrövliga plats ;P


Söndag

Nu var det ett tag sen, kan väl inte påstå att det har hänt så mycket...
Har mest jobbat och gjort ingenting :)

Fredagen den 3:e april begravde vi morfar, det var ganska jobbigt. Inte så mycket för att han inte lever längre utan mest den känslan en begravning ger...
Vi hade Kristina Lundberg som präst, hon är så underbar, begravningsgudstjänsten blev så fin och personlig tack vare henne. Tack för det!

När ett liv slutar börjar ett annat.
Så appropå Kristina måste jag bara passa på och gratulera Louise och Erik till lilla urgulliga Theodor!
Längtar till den 26:e då ni kommer och hälsar på i Kga :)


Ledig imorgon också, vilken lyx att ha ett jobb där man är ledig alla röda dagar :)
Tyvärr kan Lillebror inte säga samma sak, han jobbade både igår och idag, men jag tror han klarar sig bra ändå.
Han har precis börjat jobba på Tre Lingon (vissa kallar det visst för Securitas...) verkar som att han trivs bra, han gillar uniformerade yrken :)


Vill bjuda på en vårig tjuvlyssning från Tjuvlyssnat.se

En äldre pratsam dam försöker få till ett samtal med kassakillen ~25 om de penséer hon just ska betala.
Damen: Nu ska det bli fint på balkongen…
Killen: Mmm.
Damen: Det blir ju så vårigt…
Killen: Mmm.
Damen: Och de var ju så billiga!
Killen: Vi vill bara bli av med skiten innan de dör.


RSS 2.0