Lördag

Midsommardagen är här flaggan är uppe och även solen, livet är bra skönt för tillfället...

Midsommarafton igår, vi gjorde vår egna midsommarstång (modell mindre). Vi bestämde i torsdag när det regnade som värst att vi skulle skippa blommorna på stången iår för ingen hade lust att gå ut och plocka blommor och bara ha björkris som pappa redan skaffat .
Men i går när vi skulle börja med stången så var det så fint väder och vi såg att vi hade lite smörblommor utanför tomten, då kunde vi ju lika gärna plocka lite sådana :) tittade vi lite längre bort så hittade vi hundkex och ännu längre bort så hittade vi midsommarblomster... så det blev blommor på i år igen :)         

   Jag och lillebror tar oss samman för mammas skull :)
Jag och lillebror , inte fullt så normala...
 Jag, Frida (lillebrors tjej)och lillebror

Lite roligt var att när vi skulle iväg och titta på stång resning i Lunedet så visade termometern ca 20 grader, gött tänkte vi och tog kortärmat :) väl i Lunedet så började det och regna... och inte lite heller... folk som parkerade sina bilar klev inte ur, inte vi heller för den delen för det var ingen som kommit ihåg paraplyerna... Som tur var lättade regnet så folket kunde gå ur sina bilar för att se midsommarstången resas och dansarna dansa. Lagom till dansarna var klara så började det at regna igen... vi sprang till bilen och åkte hem! Väl hemma var vädret som när vi åkte, solen sken och det var varmt. Asfalten var inte ens blöt så det kan inte ha regnat här, lite typiskt... men det är väl så en typisk midsommar ska vara :P

Hoppas ni har haft en bra midsommar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0